Teken- en schilderwinkel

Van Gogh's nieuwe kleuren

357 | Rose
Deze semi-transparante kleur is helder roze, precies tussen rood en paars. Rose kan natuurlijk worden gebruikt voor meerdere schildertechnieken, maar wordt vaak gebruikt in botanische schilderijen. 


De tint Rose deelt zijn naam en kleur met de populaire bloem en is ook in andere soorten bloemen een terugkerende kleur. Deze kleur zal beschikbaar zijn in het najaar van 2018.

748 | Davy's Gray

Davy's Gray is een groenachtig grijze kleur, oorspronkelijk gemaakt van poedervormig leisteen, ijzeroxide en carbonzwart. Mensen vragen zich vaak af waar de naam vandaan komt. Davy's Gray is eigenlijk vernoemd naar de negentiende-eeuwse kunstenaar Henry Davy, die dit soort verf vaak gebruikte in zijn werk.


Van Gogh's Davy's Gray heeft een granulerende ondertoon om een speciale textuur aan je werk toe te voegen. Deze kleur zal beschikbaar zijn in het najaar van 2018.

522 | Turquoise blauw

Turkoois-blauw is een blauwe tint, zoals de naam doet vermoeden, gebaseerd op het juweel met dezelfde naam. Onze Turquoise Blauw is een heldere, transparante kleur die een combinatie is van blauw en een beetje groen. Deze kleur zal beschikbaar zijn in het najaar van 2018.

278 | Pyrrole Orange

Dit kan de helderste kleur van de Van Gogh aquarelverf zijn. Deze Pyrrole Orange is genoemd naar het pigment dat de verf zijn 'schrikbarend' oranje kleur geeft. Deze intense kleur zal beschikbaar zijn in het najaar van 2018 zijn.

844 | Interferentie Geel

Onze interferentiekleuren hebben een parelmoer glans die opvalt op donkere gronden en kleuren. Meng ze met transparante kleuren om een metaalachtig effect aan hen toe te voegen. 


Interferentie Geel is een van de zes interferentiekleuren van ons nieuwe aquarel serie. Deze tinten zijn beschikbaar in het najaar van 2018.

Alles over kleur!

Onze merken

image5
image6
image7
image8
image9
image10

Abonneren