Haken & Breien

Breien & Haken aan de Zaan

image17

 Elke twee weken zijn alle breiers, breisters, hakers en haaksters welkom op de Zaanweg in Wormerveer.

U bent van harte welkom om de pennen uit de tas te halen en inspiratie op te doen voor nieuwe projecten. Er zal ruimte zijn voor 15 brei(st)ers en haak(st)ers. Wij kijken er naar uit om alle mooie haak- en breiwerken te bewonderen!

Koffie & thee staan klaar en natuurlijk zijn wij benieuwd welke Zaanse lekkernijen jullie mee nemen dit jaar. 

It Socks!

image18

Elke twee weken zijn er op donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 een mogelijkheid om heerlijk bij 't Kwassie sokken te komen breien. Geen les, maar wel veel inspiratie en gezelligheid.

Mocht je zelf even in de knoop zitten met je sokken, dan is er genoeg ervaring aanwezig om je uit te knoop te helpen.  De kosten zijn €2,50 per keer, maar dit gaat allemaal naar eenn goed doel!

Brei 't erin!

image19

Na de groepen "Breien & Haken aan de Zaan" en "It Socks" nu ook Brei 't er in!


De Fair Isle techniek, genoemd naar een van de  Shetlandeilanden, is een traditionele breitechniek.  


Hiermee worden schitterende, op het oog zeer complexe patronen gebreid. Toch is deze inbrei-techniek heel geschikt voor beginners en gevorderden. Er wordt vaak maar met 2 kleuren tegelijk gebreid. Ook een ideale techniek om restjes wol weg te breien. 


Iedere 2 weken op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.


Er zal geen les gegeven worden, maar wel veel inspiratie en gezelligheid met elkaar. De kosten zijn €2,50 per keer en gaan naar het goede doel.

Abonneren