De galerieën

Logo Zaansgroen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam vormt de perfecte locatie voor een (solo) expositie of huiskamerconcert. 


Op slechts 5 wandelminuten van station Zaandam NS biedt Zaansgroen ruimte aan kleinschalige vergaderingen, workshops, wijnproeverijen, boekpresentatie, productpresentatiesen nog veel meer! 

PLAY room

 

PLAY room is de nieuwste kunst hotspot in het centrum van Zaandam. Een combinatie van kunstgalerie en project-space. 


PLAY room enthousiasmeert; laagdrempelig met gevoel voor humor, altijd verrassend en soms confronterend. 


Met maandelijks wisselende tentoonstellingen van post pop-art tot street-art mag je PLAY room niet missen.

image20

Artzaanstad: al decennia lang een begrip op het gebied van hedendaagse beeldende kunst in heel Nederland.


 Artzaanstad is niet alleen een kunstverhuur, maar ook een actieve galerie voor hedendaagse kunstenaars.


Kunst kiezen is naar je hart luisteren

Kunst kiezen? Dan hoef je echt geen verstand van kunst te hebben. Om kunst te kiezen, hoef je alleen maar naar je hart te luisteren. Dan maak je altijd de juiste keuze. De gigantische collectie kunst en design van ArtZaanstad bevat veel leuke, mooie en originele werken. 

Galerie Blauw

 Sinds maart 2019 heeft Het Blauwe Pand een eigen expositieruimte. Deze ruimte is voor iedereen te huur. Hiermee willen wij een gastvrij podium bieden.


Je bent onze gast en we kunnen je helpen met alles wat er bij een expositie komt kijken. Wil je exposeren met schilderkunst, fotografie of iets anders in een pand waar altijd bedrijvigheid is? Dan ben je van harte welkom

Het Weefhuis

Het Weefhuis is een zeventiende-eeuws pand aan de Lagedijk 39 in Zaandijk. 


Het is een rijksmonument op één van de mooiste locaties van de Zaanstreek, midden in het beschermd dorpsgezicht de Gortershoek met als voortuin de Beeldentuin.


Het Weefhuis biedt gebruikers een aantrekkelijke plek voor een scala van activiteiten, zoals exposities, culturele activiteiten, vergaderingen, cursussen, trainingen of verenigingsavonden.

Exposities

Geen toekomstige gebeurtenissen

image21
image22
image23
image24